Over ons

Een gezellig en sfeervol restaurant in Zuid-Amerikaanse stijl.

Vanaf station Rai op 5 minuten loopafstand vindt u ons Buffalo Steakhouse.

In ons restaurant kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd of diner. Of u nu alleen komt, met gezin, of misschien een zakelijk of gezellig etentje met meerdere personen. Het menu laat u een ruime keuze zien in de verschillende soorten gerechten.

Onze specialiteit is de Argentijnse steak.

Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden en serveren van de lekkerste en beste steaks. Om dit voor elkaar te krijgen, halen wij ons vlees uit Argentinië. Het land waar het beste vlees vandaan komt, puur natuur.

Hier leven de runderen voornamelijk op de pampa’s; subtropische, natuurlijke graslanden in Zuid-Amerika. De runderen leven zo natuurlijk mogelijk en er wordt geen gebruik gemaakt van groeihormonen. Ze leven hier van verschillende grassoorten.

Dit wordt vervolgens opgemerkt door de smaak en malsheid van ons vlees.

Uiteraard hebben we naast onze specialiteit ook een ruime keus andere gerechten en werken wij uitsluitend met verse ingrediënten.

Van vegetarische gerechten tot vlees-, vis-, kip- en lamsgerechten. Tevens onze veelbesproken heerlijke spareribs staan op het menu.

Mocht u speciale wensen m.b.t. het menu of een speciaal gerecht

informeer dan vooral naar de mogelijkheden. Hebt u een voedselallergie, dan horen we dat natuurlijk graag, zodat we niet voor onverwachte verrassingen komen te staan en wij u toch het lekkerste eten kunnen aanbieden.

Onze koks/Wij staan voor u klaar en wellicht kunnen wij u verrassen met één van onze heerlijke gerechten.

Wilt u zeker zijn van een tafel of wilt u met meerdere mensen komen eten dan raden wij u aan om te reserveren. (Dit kan onder het kopje ‘contact’.)

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons restaurant op de Scheldestraat 93 in Amsterdam

Wij werken uitsluitend met 100% verse producten die met zorg en aandacht worden bereid hierdoor hebben wij de lekkerste en beste Argentijnse Steaks.